Onze winkel

Kwaliteits Slagerij Heinen (voorheen Slagerij Timmermans) is al jaren een begrip in Tegelen en omstreken.In onze slagerij worden al sinds jaar en dag op ambachtelijke wijze vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten, soepen, kant-en-klaar maaltijden en salades met zorg voor u bereid.

Wij bieden u een groot assortiment aan met duurzame vlees en vleeswaren van hoge kwaliteit. Wij verkopen onder andere rundvlees van het merk Ströj en varkensvlees van de Heyde Hoeve. Ook adviseren wij u graag over een mooi stuk vlees voor bijvoorbeeld op de barbecue of voor een heerlijk diner. Ook voor een goed bereidingsadvies of menusuggestie kunt u bij ons terecht. Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel en dit laten we graag aan u zien!

Wij zijn lid van Het Worstmakers Gilde

Het Worstmakers Gilde is een stichting voor ambachtelijke slagers die zelf vleeswaren, worst en specialiteiten maken. Slagers/worstmakers van het Gilde zijn vakspecialisten in hart en nieren die elke dag opnieuw hun kwaliteit bewijzen.

De producten van de Gildeslagers staan voortdurend onder controle. Tevens werken de slagers met een "Kwaliteitsplan" in samenwerking met TNO Voeding te Zeist.Deze productkeuringen zijn zo streng dat alleen topproducten worden onderscheiden met een gouden oorkonde. Deze oorkondes vindt u terug in de slagerijen.

De slagers van Het Worstmakers Gilde staan garant voor:

  • Worst en vleeswaren uit eigen worstmakerij
  • Een perfect stukje rund-, varkens-, kalfs- en lamsvlees
  • Een sfeervolle winkel
  • Een goed advies en een prettige bediening
  • Leuke acties

Geschenkartikelen

In onze slagerij verkopen wij deiverse geschenkartikelen.

Waardebon

De waardebon kunt u voor ieder gewenste bedrag cadeau geven. De ontvanger kan voor het gekozen bedrag een product in de winkel uitkiezen.

Pakketten

Daarnaast kunnen wij ook een leuk pakket samenstellen! In overleg met u bepalen wij de producten in het pakket, waardoor het persoonlijk wordt! Denk bijvoorbeeld aan een mandje met streekproducten en specialiteiten.

Abraham

Een speciaal cadeau voor een Abraham is onze Abraham! Wij maken een vleesschotel op met diverse soorten vers vlees in de vorm van Abraham. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u deze natuurlijk met ons bespreken.