Barbecue pakketten en grote stukken vlees kunt u via onze site bestellen. Wilt u iets anders bestellen? Geef dan uw bestelling dan telefonisch door op 077-3731367

Onze winkel

Kwaliteits Slagerij Heinen (voorheen Slagerij Timmermans) is al jaren een begrip in Tegelen en omstreken.In onze slagerij worden al sinds jaar en dag op ambachtelijke wijze vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten, soepen, kant-en-klaar maaltijden en salades met zorg voor u bereid.

U kunt tevens bij ons terecht voor diverse cadeauartikelen, zoals een vleescheque of een vleesmandje; vanaf € 15,- kunnen wij, geheel in overleg, een mandje vullen met onze ambachtelijke producten.

Onze medewerkers staan u graag te woord waarbij de begrippen service en kwaliteit hoog in ons vaandel staan. Ook voor een goed bereidingsadvies of menusuggestie kunt u bij ons terecht.

Wij zijn lid van Het Worstmakers Gilde

Het Worstmakers Gilde is een stichting voor ambachtelijke slagers die zelf vleeswaren, worst en specialiteiten maken. Slagers/worstmakers van het Gilde zijn vakspecialisten in hart en nieren die elke dag opnieuw hun kwaliteit bewijzen.

De producten van de Gildeslagers staan voortdurend onder controle. Tevens werken de slagers met een "Kwaliteitsplan" in samenwerking met TNO Voeding te Zeist.Deze productkeuringen zijn zo streng dat alleen topproducten worden onderscheiden met een gouden oorkonde. Deze oorkondes vindt u terug in de slagerijen.

De slagers van Het Worstmakers Gilde staan garant voor:

  • Worst en vleeswaren uit eigen worstmakerij
  • Een perfect stukje rund-, varkens-, kalfs- en lamsvlees
  • Een sfeervolle winkel
  • Een goed advies en een prettige bediening
  • Leuke acties

Geschenkartikelen

In onze slagerij verkopen wij deiverse geschenkartikelen.

Waardebon

De waardebon kunt u voor ieder gewenste bedrag cadeau geven. De ontvanger kan voor het gekozen bedrag een product in de winkel uitkiezen.

Pakketten

Daarnaast kunnen wij ook een leuk pakket samenstellen! In overleg met u bepalen wij de producten in het pakket, waardoor het persoonlijk wordt! Denk bijvoorbeeld aan een mandje met streekproducten en specialiteiten.

Abraham

Een speciaal cadeau voor een Abraham is onze Abraham! Wij maken een vleesschotel op met diverse soorten vers vlees in de vorm van Abraham. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u deze natuurlijk met ons bespreken.