Barbecue pakketten en grote stukken vlees kunt u via onze site bestellen. Wilt u iets anders bestellen? Geef dan uw bestelling dan telefonisch door op 077-3731367

Ons vlees

Rundvlees

Wij vinden het belangrijk om smaakvol en mooi vlees te verkopen. Wij kiezen daarom voor de runderen van het ras Belgisch Blauw, dat bekend staat om de fijne vleesstructuur. Kom eens langs voor onze heerlijke ossenhaas of entrecote. Houdt u meer van gemarmerd vlees? Ook voor een overheerlijke Rib-Eye steak van het Australische Clear Valley bent u bij ons aan
het goede adres!

In het barbecueseizoen denken wij graag met u mee over een pronkstuk voor op uw Green Egg, zoals een stuk bavette, picanha of zelfs een tomahawk steak!

Kip

Onze pluimveeproducten komen van onze lokale poelier Schatojé.

Kalfsvlees

Ons kalfsvlees is 100 procent van Nederlandse bodem en is net tegen het rose aan. Hierdoor geeft het een lekkere en mals smaak.

Ruyghveen varkensvlees

Ons gehele assortiment varkensvlees komt van Ruyghveen. Ruyghveen varkens worden geboren in de Peel en groeien daar ook op. Ze worden door onze gepassioneerde varkenshouders met liefde en aandacht grootgebracht. De boeren zijn betrokken bij hun vee, optimale verzorging staat daarbij op nummer een. Onze varkens krijgen extra zorg, speciaal voer en de transportkilometers worden beperkt. Ook leven ze in innovatieve stallen waar ze alle tijd en ruimte krijgen om rustig op te groeien. En dat zie je terug! Varkens uit de Peel zitten zichtbaar beter in hun vel en dat geeft ons voldoening. Ruyghveen is kwalitatief en smaakvol vlees, geproduceerd op verantwoorde wijze. Lees meer over Ruyghveen varkensvlees op www.ruyghveen.nl.